Ön az Egészség Pont oldalán van - mi egy Pápa városában működő biobolt vagyunk! 

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36304746965

Lándzsás útifű szirup (A torok egészségéért) 250 ml Györgytea - Gyuri bácsi gyógynövénykivonatai
Lándzsás útifű szirup (A torok egészségéért) 250 ml Györgytea - Gyuri bácsi gyógynövénykivonatai
3 915 Ft

Lándzsás útifű szirup (A torok egészségéért) 250 ml Györgytea - Gyuri bácsi gyógynövénykivonatai

Lándzsás útifű szirup


Adagolási javaslat:

Felnőttek és serdülők számára naponta 3 x 1 evőkanál, 5-11 éves korú gyermekek számára 3 x 1 teáskanál, 3-4 éves korú gyermekek számára 3 x 1 mokkáskanál a nap folyamán elosztva. 3 éves kor alatt nem ajánlott!


Ellenjavallat:

A Lándzsás útifű szirup használata 3 éves kor alatt nem ajánlott. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!


Fontos tudni!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A kivonatot kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a kivonat fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

CUKORBETEGEK A NAPI SZÉNHIDRÁT BEVITEL FIGYELEMBEVÉTELÉVEL FOGYASSZÁK.

 

 

A készítmény 100 ml-ben 54 g szacharózt tartalmaz. Rendeltetésszerű használat esetén 1 evőkanál 5,5 g, 1 teáskanál 2,7 g, 1 mokkáskanál pedig 1,4 g szacharózt tartalmaz.

3 915 Ft
Egységár: 16 Ft/ml
Részletek

Lándzsás útifű szirup – 7 gyógynövény jótékony hatásával

A Lándzsás útifű szirup egy folyékony étrend-kiegészítő 7 gyógynövény jótékony hatásával, melyek mindegyike hozzájárul a torok és a légzőrendszer egészséges működéséhez. A szirup összetevői között szereplő gyógynövények nemcsak népgyógyászati tapasztalatok alapján kerültek a kivonatba, hanem sok esetben tudományos háttér is alátámasztja hatékonyságukat.

A lándzsás útifű nyálkaoldó, köhögéscsillapító hatású. Humán klinikai vizsgálatok megerősítették a növény gyulladáscsökkentő hatását is. Gyermekeknél kiemelkedő hatásosságot és eredményeket tapasztaltak.

Az orvosi pemetefüvet hagyományosan köhögés ellen alkalmazzák köptető, köhögéscsillapító hatása miatt. Felhasználása elsősorban népgyógyászati tapasztalatokon alapszik.

Az orvosi zilizt hagyományosan bevonószerként alkalmazzák a légzőrendszer hurutos megbetegedéseinél és a torokfájás enyhítésére. A növény kivonata gyulladáscsökkentésre, köhögéscsillapításra alkalmazható.

Az édesgyökeret tradicionálisan a légúti panaszok enyhítésére használják, és tudományos vizsgálatok is igazolták köptető hatását. Enyhítheti a torokirritációt és a gyulladást.

A hársfavirág teája az egyik legnépszerűbb háziszer meghűléseknél izzasztásra, köhögéscsillapításra. Köhögés, torokirritáció, megfázás enyhítésére alkalmazható. Felhasználása népgyógyászati tapasztalatokon alapul.

A közönséges ánizs magja a népi gyógyászat tapasztalatai szerint megfázásos betegségekben enyhítheti a köhögést és a torokfájást.

A bodzabogyót hagyományosan izzasztószerként használják meghűlés esetén.

 

A Lándzsás útifű szirup felhasználási területei

Torokirritáció, torokfájás: a Lándzsás útifű szirupban található gyógynövények, például a hársfavirág és az édesgyökér enyhítik a torok irritációját és szárazságát, csökkentik a torokfájást.

Száraz vagy hurutos köhögés: a készítmény legtöbb összetevője pl. a pemetefű vagy az orvosi ziliz gyökér kivonata is segít enyhíteni a köhögést.

Megfázás, nátha: az izzasztó hatású bodzabogyó vagy hársfavirág hozzájárulnak a megfázás, meghűlés enyhítéséhez és segítik a mielőbbi felépülést.

Gyulladásos légúti panaszok: a lándzsás útifű és az orvosi ziliz is rendelkezik gyulladáscsökkentő tulajdonsággal, így hozzájárulhatnak a légzőrendszer egészségének fenntartásához. A gyulladásos állapotok kezelése, illetve enyhítése nagyon fontos a légutak védelmében.

Immunrendszer támogatása: a Lándzsás útifű szirup C-vitamin tartalma segítheti az immunrendszer működését és hozzájárulhat a mielőbbi gyógyuláshoz.

A Lándzsás útifű szirup egy hatékony és ízletes megoldás a torok és a légzőrendszer egészségének támogatására.

Adatok
Cikkszám
gyt0084
Tömeg
478 g/db