Ön az Egészség Pont oldalán van - mi egy Pápa városában működő biobolt vagyunk! 

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36304746965

GYÓGYGOMBA komplex (hat féle gyógygomba)
GYÓGYGOMBA komplex (hat féle gyógygomba)
4 990 Ft
ÚJ

GYÓGYGOMBA komplex (hat féle gyógygomba)

Az immunrendszer megfelelő működését támogathatja, valamint az egészséges vércukor-, koleszterin szint, vérnyomás és keringés fenntartását. (Super Mushroom complex)

A Távol-keleten több ezer éves múlttal rendelkezik a különféle gombák felhasználása a természetes gyógymódokban.
A múlt értékes felfedezései közül a mai modern tudomány jó-párat igazolt már, de főleg a rákkutatás/rákgyógyítás kapcsán a gyógygombák napjainkban is folyamatosan a figyelem középpontjában állnak.

A gyógyszeripar már eddig is sokféle gomba hatóanyagát vizsgálta és találta hatékonynak, és ennek köszönhető az is, hogy a keleti országokban már törzskönyvezett gyógyszerek összetevői között is megtalálható néhányuk.

4 990 Ft
Egységár: 50 Ft/db
Részletek

Az alternatív orvoslásban a gyógygombák legfontosabb felhasználási területei a szervezet védekező képességére gyakorolt kedvező hatásuk miatt, főleg az immunvédelem megfelelő működésének támogatását célozzák meg.

Egyes gyógygombák poliszacharid vegyületeket (pl. eritadenin, lentinat), b-D-glukánt, vitaminokat, ásványi anyagokat és savakat (pl. ganoderic sav, betulinic sav) is tartalmaznak, melyek a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként elősegíthetik a vérkoleszterin és vércukor szint egészséges arányának fenntartását, és hozzájárulhatnak a megfelelő vérnyomás, zsíranyag csere és keringési funkciók fenntartásához.

6-FÉLE GYÓGYGOMBA komplex
Étrend-kiegészítő 100 db Nettó tömeg: (55 g±10%)
Hatóanyagok 1 kapszulában: Név Mennyiség Poliszacharid
Grifola frondosa (bokrosgomba) kivonat 100 MG 20 MG
Lentinus edodes (shiitake) gomba kivonat 100 MG 10 MG
Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) kivonat 40 MG 14 MG
Inonotus obliquus (hamvaskéreg) gomba kivonat 40 MG 14 MG
Coriolus versicolor (lepketapló) gomba kivonat 40 MG 12 MG
Agaricus blazei Murill (mandulagomba) őrlemény 40 MG -
összes poliszacharid: 70 MG

Összetevők: grifola frondosa-, lentinus edodes-, ganoderma lucidum-, coriolus versicolor-, inonotus obliquus kivonat, agaricus blazei murill őrlemény, kapszulahéj: zselatin, emulgeálószer: mikrokristályos-cellulóz, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 db étkezés után

OGYÉI notifikációs szám: 10150/2012

Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!
Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!

Adatok
Cikkszám
ph001
Tömeg
100 g/db