Ön az Egészség Pont oldalán van - mi egy Pápa városában működő biobolt vagyunk! 

Kérdésed van? Várjuk hívásodat! +36304746965

PSX (4 FÉLE) GYÓGYGOMBA KIVONAT KOMPLEX 120 DB
PSX (4 FÉLE) GYÓGYGOMBA KIVONAT KOMPLEX 120 DB
8 490 Ft

PSX (4 FÉLE) GYÓGYGOMBA KIVONAT KOMPLEX 120 DB

PSX (4 FÉLE) GYÓGYGOMBA KIVONAT KOMPLEX 120 DB
Immunerősítő és tumorterápia kiegészítéseként alkalmazva támogathatja az Immunrendszer megfelelő működését. (PSX Mushroom complex)

A Távol-keleten több ezer éves múlttal rendelkezik a különféle gombák felhasználása a természetes gyógymódokban.
A múlt értékes felfedezései közül a mai modern tudomány jó-párat igazolt már, de főleg a rákkutatás/rákgyógyítás kapcsán a gyógygombák napjainkban is folyamatosan a figyelem középpontjában állnak.

A gyógyszeripar már eddig is sokféle gomba hatóanyagát vizsgálta és találta hatékonynak, és ennek köszönhető az is, hogy a keleti országokban már törzskönyvezett gyógyszerek összetevői között is megtalálható néhányuk.

8 490 Ft
Egységár: 71 Ft/db
Részletek

Az alternatív orvoslásban a gyógygombák legfontosabb felhasználási területei a szervezet védekező képességére gyakorolt kedvező hatásuk miatt, főleg az immunvédelem megfelelő működésének támogatását célozzák meg.

Egyes gyógygombák poliszacharid vegyületeket (pl. eritadenin, lentinat), b-D-glukánt, vitaminokat, ásványi anyagokat és savakat (pl. ganoderic sav, betulinic sav) is tartalmaznak, melyek a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként elősegíthetik a vérkoleszterin és vércukor szint egészséges arányának fenntartását, és hozzájárulhatnak a megfelelő vérnyomás, zsíranyag csere és keringési funkciók fenntartásához is.

PSX Négyféle Gyógygomba kivonat komplex
Étrend-kiegészítő
120 db Nettó tömeg: (74 g±10%) Hatóanyagok 3 kapszula
Mandulagomba (Agaricus blazei)(150 mg kivonatból) poliszacharidok 180 mg
Shiitake gomba (Lentinula edodes)(150 mg kivonatból) poliszacharidok 157,5 mg
Bokrosgomba (Grifola frondosa)(150 mg kivonatból) poliszacharidok 135 mg
Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum)(50 mg kivonatból) poliszacharidok 45 mg
Összes poliszacharid 517,5 mg

Összetevők: Mandulagomba kivonat, Shiitake gomba kivonat, zselatin, Bokrosgomba kivonat, Pecsétviaszgomba kivonat, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói

Napi ajánlott mennyiség: 3 x 1db - 3 x 3db étkezés után

OGYÉI nitifikációs szám 23947/2020

Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!
Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!

Adatok
Cikkszám
ph002
Tömeg
100 g/db